Drive Systems
NL  |   FR
green techno
Expert aan de lijn?
Bel 0800 999 03

Ecorental en Drive Systems leveren een Fiat 500 CNG aan de Bijloke

Onder het motto 'cultuur en ecologie gaan hand in hand' zal het gentse cultureel centrum 'De Bijloke' 1 jaar lang rondrijden in deze hippe en ecologische wagen. De sleutels werden overhandigd door Minister Kathleen Van Brempt aan de directeur van het centrum.

Het initiatief van dit project kwam totstand door de samenwerking van Ecorental, Ecofillco, Fiat, Gent Motors en Drive Systems.

Ecofillco is een nieuw opgerichte vennootschap, actief in de verkoop en verhuur van aardgastankstations voor KMO's en overheden met kleine tot middelgrote vloten.

Drive Systems installeerde het CNG systeem 'Plug & Drive' van BRC. Hierdoor haalt de wagen een ecoscore van 77, beter dan eender welke benzine, diesel of hybride wagen.

 

 

 

 

 

 

www.ecorental.be

www.ecofillco.be

 Weetjes

Opgelet: Drive Systems is verhuisd Beste klant, wij zijn sedert 1/09 verhuisd naar onze nieuwe locatie te Halen, Stadsbeemd 1420C lees meer
Vergroening van de verkeersbelasting: goed nieuws voor CNG èn LPG rijders

De Vlaamse regering heeft in de vergroening van de autofiscaliteit een belangrijk positief signaal gegeven voor de CNG en LPG rijders lees meer

Nieuwe LPG sticker in voege vanaf 05.05.2013

Vanaf 5 mei treedt een nieuw KB over LPG en CNG in voege. Een van de belangrijkste veranderingen is de verplichte aanwezigheid van een nieuwe LPG (of CNG) sticker op de achterzijde van de wagen.

 

lees meer
Contacteer ons!