Drive Systems
NL  |   FR
green techno
Expert aan de lijn?
Bel 0800 999 03

Waarom Drive systems kiezen?

LPG zoals het hoort en zonder zorgen is niet voor niets ons bedijfscredo. Daar staan we voor.

Een overzicht van onze belofte naar u toe:

1. Kwaliteit op de eerste plaats.

Drive Systems werkt enkel met kwaliteitsmateriaal en heeft daarom ook gekozen voor de systemen van BRC waarvan we exclusief invoerder zijn geworden.

BRC is één van de pioniers en wereldmarktleiders op het gebeid van LPG. Dit biedt u, en ons, zekerheid van kwaliteitsproducten die technologisch steeds up-to-date zijn.

2. Full service inbegrepen. Het gaat niet alleen om de installatie maar het start met advies. Is LPG een interessante optie voor uw auto? Zo ja, welk systeem is het beste? Waarop moet u letten?

De installatie gebeurt volgens de regels van de kunst waarbij we alle benodigde werkzaamheden uitvoeren om snelle slijtage en extra kosten te vermijden..

Ook voor het onderhoud van de installatie kan u daarna natuurlijk bij ons terecht.

3. Drie jaar garantie en dit zonder kilometerbeperking. Deze garantie geldt trouwens ook voor eventuele gevolgschade voor nieuwe wagens.

4. Tweehonderd % veilig. LPG is reeds bijzonder veilig door de wettelijke reglementering waaraan LPG moet voldoen en BRC gaat daarbij steeds een stapje verder.

5. Extra’s die we kunnen voorzien zodat u zonder zorgen de baan op kan:

• Verloopnippels voor heel Europa, zodat u overal veilig kan tanken

• Een bandenreparatiekit, u weet maar nooit

• Een prima kofferafwerking.

6. U kan over het hele land terecht in ons inbouw- en onderhoudsnetwerk.Weetjes

Aanpassing service n.a.v. Covid 19 Beste klant, De recente ontwikkelingen betreffende het corona virus gaan niet aan ons voorbij. lees meer
Opgelet: Drive Systems is verhuisd Beste klant, wij zijn sedert 1/09 verhuisd naar onze nieuwe locatie te Halen, Stadsbeemd 1420C lees meer
Vergroening van de verkeersbelasting: goed nieuws voor CNG èn LPG rijders

De Vlaamse regering heeft in de vergroening van de autofiscaliteit een belangrijk positief signaal gegeven voor de CNG en LPG rijders lees meer

Contacteer ons!